АЛКОР СОФТ взе участие в Конференцията на Капитал "Е-решения за по-добро здраве".

На проведената на 22. Януари Конференция, организирана от Капитал – „Е-решения за по-добро здраве“, беше представено решението на Алкор Софт за изпълнение на електронна рецепта в аптеките, при използването на аптечна програма Фарма Про.

На събитието бяха обсъдени множество теми свързани с дигитализацията на сектора и новите възможности които предлагат технологиите за подобряване на здравеопазването.

Невена Преславска запозна аудиторията с процеса на внедряване на електронната рецепта в аптекитепредимствата и трудностите при внедряването.

Бяха показани предимствата от използването на електронната рецепта.

Аудиторията се запозна и с проблемите, които срещат ИТ разработчиците при внедряването на новите решения в сектора.

Беше изтъкната необходимостта от обучение на магистър фармацевтите за работа с НЗИС и нуждата от глобално представяне на системата.

Повече за събитието можете да видите ТУК

АПТЕЧЕН СОФТУЕР

Компанията е специализирана в създаването на фармацевтичен и медицински софтуер. Дългогодишният ни опит в създаването на специализирани системи ни даде възможност да създадем удобен, интуитивен и лесен за работа софтуер.

ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Предлагаме на Възложителите на обществени поръчки (ОП) специализирано софтуерно приложение, което позволява лесно и бързо управление и публикуване на информацията в „Профила на купувача”

ERP СИСТЕМИ

Предлагаме ЕРП системи за управление на фармацевтични и медицински складове и производства.

ЕЛЕКТРОННИ МАГАЗИНИ

Разработваме специализирани електронни магазини и е-дрогерии. Вземете своята е-дрогерия или изградете свой магазин в мрежата.