Фармацевтична складова система Маркет версия 30.2 е сертифициран СУПТО съгласно изискванията на Наредба Н-18 под номер 298 от списъка на НАП.

Всички търговски обекти, които имат фискални устройства (касови апарати) и работят с плащания в брой трябва да имат само сертифициран софтуер, който да управлява продажбите в обекта и фискалното устройство.  Съгласно изискванията на Наредба Н-18, при наличието на софтуер за управление на продажбите в търговските обекти (СУПТО) нямате право да издавате фискални бонове в ръчен режим. Софтуерът управлява продажбите и фискалните устройства в обекта.

Фармацевтична складова система Маркет е одобрена под номер 298 от списъка с одобрените софтуери на НАП и отговаря на всички изисквания на Наредба Н-18.

 За повече информация относно промените свързани с изискванията към фискалните устройства и работата със софтуера, можете да намерите ТУК

За допълнителна информация относно актуализация на софтуера, закупуване на сертифицирана версия и други въпроси и разяснения свързани с Наредбата, моля обадете се в

Алкор Софт ЕООД

Тел: 02 418 47 60

Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

АПТЕЧЕН СОФТУЕР

Компанията е специализирана в създаването на фармацевтичен и медицински софтуер. Дългогодишният ни опит в създаването на специализирани системи ни даде възможност да създадем удобен, интуитивен и лесен за работа софтуер.

ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Предлагаме на Възложителите на обществени поръчки (ОП) специализирано софтуерно приложение, което позволява лесно и бързо управление и публикуване на информацията в „Профила на купувача”

ERP СИСТЕМИ

Предлагаме ЕРП системи за управление на фармацевтични и медицински складове и производства.

ЕЛЕКТРОННИ МАГАЗИНИ

Разработваме специализирани електронни магазини и е-дрогерии. Вземете своята е-дрогерия или изградете свой магазин в мрежата.