Аптечна Програма Фарма Про версия 005008501 е сертифицирана по изискванията на Наредба Н-18 като СУПТО под номер 285 от списъка на НАП.

Съгласно изискванията на наредба Н-18 всички търговски обекти, които имат плащания в брой и работят със софтуер трябва да работят само с одобрен от НАП софтуер, който да управлява фискалното устройство.

В случай, че в търговския обект се работи със софтуер, тогава фискалното устройство се управлява само и единствено от софтуера. Не се разрешава ръчно въвеждане на фискални бонове.

Повече информация за изискванията на Наредба Н-18 и за сроковете и на влизане в сила можете да прочетете ТУК

 

За повече информация моля обадете се в Алкор Софт ЕООД

Тел: 02 418 47 60; Мобилен:  089 666 94 35,  089 386 02 04

Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

АПТЕЧЕН СОФТУЕР

Компанията е специализирана в създаването на фармацевтичен и медицински софтуер. Дългогодишният ни опит в създаването на специализирани системи ни даде възможност да създадем удобен, интуитивен и лесен за работа софтуер.

ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Предлагаме на Възложителите на обществени поръчки (ОП) специализирано софтуерно приложение, което позволява лесно и бързо управление и публикуване на информацията в „Профила на купувача”

ERP СИСТЕМИ

Предлагаме ЕРП системи за управление на фармацевтични и медицински складове и производства.

ЕЛЕКТРОННИ МАГАЗИНИ

Разработваме специализирани електронни магазини и е-дрогерии. Вземете своята е-дрогерия или изградете свой магазин в мрежата.