От 22 до 24 юни 2018г. в гр. Пловдив бяха проведени Българските фармацевтични дни 2018. Тази година основен фокус на Дните на фармацията беше Верификацията на лекарствата, която предстои да влезе в сила от 2019 г.

Алкор Софт представи разработения и сертифициран от БОВЛ модул за Верификация на лекарствата. На 23 юни при голям интерес от страна на фармацевтите беше проведен уоркшоп, на който бяха разяснени основните положения в процеса на верификацията, беше представено и новото приложение за Верификация на Алкор Софт.

На щанда на компанията бяха представени аптечната програма Pharma Pro, както и възможностите за верификация. Беше представено работно място с всичко необходимо за собствениците на аптеки, за да покрият изискванията на верификацията.

Дните на фармацията преминаха при изключително голям интерес. 

 

АПТЕЧЕН СОФТУЕР

Компанията е специализирана в създаването на фармацевтичен и медицински софтуер. Дългогодишният ни опит в създаването на специализирани системи ни даде възможност да създадем удобен, интуитивен и лесен за работа софтуер.

ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Предлагаме на Възложителите на обществени поръчки (ОП) специализирано софтуерно приложение, което позволява лесно и бързо управление и публикуване на информацията в „Профила на купувача”

ERP СИСТЕМИ

Предлагаме ЕРП системи за управление на фармацевтични и медицински складове и производства.

ЕЛЕКТРОННИ МАГАЗИНИ

Разработваме специализирани електронни магазини и е-дрогерии. Вземете своята е-дрогерия или изградете свой магазин в мрежата.