Екип на Алкор Софт посети Българските Фармацевтични Дни, които се проведоха в Интер Експо Център София от 19 до 21 юни 2015 г.

Взехме активно участие в разговорите и дискусиите, свързани с предстоящите промени при отчитането на аптеките към РЗОК, с помощтта на новите електронни услуги въведени от НЗОК, и промените направени в аптечния софтуер, свързани с тези услуги.

Екипът на Алкор Софт присъства на дискусионния панел проведен от БФС на 21.06.2015 г. По време на панела бяха представени новите електронни услуги предназначени за отчитането на аптеките от Лъчезара Манева директор Дирекция от НЗОК.

Беше проведена лекция за запознаването на фармацевтите с удостоверителните услуги от Ваня Ганева, директор в СЕП България.

Беше напрвена демонстрация от маг. фармацевт Светослав Крумов, която показа начина на подписване и прикачване на отчетните документи от аптеките на портала на НЗОК.

Беше направена презентация от Д-р Кунчо Трифонов от IMS България, на която той запозна фармацевтите с идеята и перспективите за реализацията на създаването на единен продуктов код на лекарствата и козметиката в България.

Панелът беше изключително полезен за запознаването на фармацевтие, работещи в аптеки с новите начини за комуникиране с РЗОК през създадения онлайн панел.

Бяха зададени множество въпроси и уточнени редица спорни положения във връзка с новия начин на отчитане на аптеките.

Беше уточнено за фармацевтите, че е възможно да подадат отчетните си документи към РЗОК или директно чрез аптечните програми или чрез влизане в акаунта си на портала на НЗОК.

Екипът на Алкор Софт е разработил възможността за подаване на отчетния файл към Касата директно през аптечния софтуер, с цел улесняване на работата на фармацевтите, които ползват нашите софтуерни продукти.

Екипът на Алкор Софт ЕООД

 

АПТЕЧЕН СОФТУЕР

Компанията е специализирана в създаването на фармацевтичен и медицински софтуер. Дългогодишният ни опит в създаването на специализирани системи ни даде възможност да създадем удобен, интуитивен и лесен за работа софтуер.

ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Предлагаме на Възложителите на обществени поръчки (ОП) специализирано софтуерно приложение, което позволява лесно и бързо управление и публикуване на информацията в „Профила на купувача”

ERP СИСТЕМИ

Предлагаме ЕРП системи за управление на фармацевтични и медицински складове и производства.

ЕЛЕКТРОННИ МАГАЗИНИ

Разработваме специализирани електронни магазини и е-дрогерии. Вземете своята е-дрогерия или изградете свой магазин в мрежата.