На 21 и 22 юни 2014 в Пловдив се проведоха Българските Фармацевтични Дни - форум на българските фармацевти, който се провежда всяка година. Форумът беше посетен от повече от 1500 фармацевти, както и от представители на НЗОК, Медицинските Университети, чуждестранни гости и др. Повече за Българските Фармацевтични Дни 2014 можете да прочетете ТУК.

На този форум Алкор Софт представи своите продукти, предназначени за нуждите на фармацевти, аптеки и медицинските представители. Интересът към аптечната програма и складовия софтуер предназначен за фармацевтични и медицински фирми беше значителен. Фармацевтите бяха подробно запознати с възможностите на системите за управление на аптеки, както и с най-новите възможности на аптчния софтуер.

Бяха проведени игри, при които в занимателна форма фармацевтите се запознаха с продуктите на производителите на лекарствени средстава, както и с възможностите на аптечния софтуер и останалите продукти на фирмата.

Екипът на Алкор Софт ЕООД

 

АПТЕЧЕН СОФТУЕР

Компанията е специализирана в създаването на фармацевтичен и медицински софтуер. Дългогодишният ни опит в създаването на специализирани системи ни даде възможност да създадем удобен, интуитивен и лесен за работа софтуер.

ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Предлагаме на Възложителите на обществени поръчки (ОП) специализирано софтуерно приложение, което позволява лесно и бързо управление и публикуване на информацията в „Профила на купувача”

ERP СИСТЕМИ

Предлагаме ЕРП системи за управление на фармацевтични и медицински складове и производства.

ЕЛЕКТРОННИ МАГАЗИНИ

Разработваме специализирани електронни магазини и е-дрогерии. Вземете своята е-дрогерия или изградете свой магазин в мрежата.