Алкор Софт ще вземе участие в изданието на Българските Фармацевтични Дни, което ще се проведе на 21 и 22 юни 2014 г. в гр. Пловдив, Плата 6 на Панаирния Град. Събитието е ежегодна проява, организирана от БФС, която всяка година събира повече от 1000 фармацевти.

Фирмата ще представи най-новата версия на аптечната програма Фарма Про и ще запознае фармацевтите с тенденциите в развитието на аптечния софтуер.

Ще бъдат представени и новостите при фармацевтичните и медицинските ERP системи.

Ако продуктите на Алкор Софт представляват интерес за Вас или ако се нуждаете от аптечен, фармацевтичен или медицински софтуер, най-учтиво Ви каним да ни посетите на 21 и 22 юни в гр. Пловдив, Панаирния град, Палата 6, Шанд С-10.

Очакваме Ви!

Повече информация за Българските Фармацевтични Дни можете да получите ТУК.

 

АПТЕЧЕН СОФТУЕР

Компанията е специализирана в създаването на фармацевтичен и медицински софтуер. Дългогодишният ни опит в създаването на специализирани системи ни даде възможност да създадем удобен, интуитивен и лесен за работа софтуер.

ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Предлагаме на Възложителите на обществени поръчки (ОП) специализирано софтуерно приложение, което позволява лесно и бързо управление и публикуване на информацията в „Профила на купувача”

ERP СИСТЕМИ

Предлагаме ЕРП системи за управление на фармацевтични и медицински складове и производства.

ЕЛЕКТРОННИ МАГАЗИНИ

Разработваме специализирани електронни магазини и е-дрогерии. Вземете своята е-дрогерия или изградете свой магазин в мрежата.